Verbonden met …

De organisatie van de Taizé vieringen in ‘s-Hertogenbosch probeert ook haar netwerk met andere groepen en organisaties te vergroten om ruimte te bieden aan andere vormen van vieringen en ontmoeting. Dit ook om het bestaande aanbod bekendheid te geven. Op deze pagina worden deze groepen en organisaties vermeld.

Het Taizé avondgebed wordt ook op de volgende plekken vormgegeven. Met onderstaande plekken hebben we als Taizé in ‘s-Hertogenbosch nauwe contacten opgebouwd.

Raamsdonksveer       Hilvarenbeek       Helvoirt

Logo Ekklesia Tilburg

Ekklesia in Tilburg is een oecumenische, pluriforme en gastvrije geloofsgemeenschap in Tilburg. Viert zondagen om 11:45 uur Schrift en Tafel. Liederen van Huub Oosterhuis. Wees welkom! Zie ook hun website en twitter pagina.

Favicon Hart voor onze stad

Hart voor onze Stad is een werkgroep (verbonden aan de Protestantse gemeente ‘s-Hertogenbosch) welke al meer dan 30 jaar nauw verbonden is met diverse sociaal-maatschappelijke organisaties zoals het inloopschip en de winterinloop voor dak- en thuislozen, de positie van de uitgeprocedeerde asielzoekers, de palliatief-spirituele zorg, het studenten-, gevangenis-, straat-, buurtpastoraat en bij Exodus voor de nazorg van ex-gedetineerden.