Welkom

VieringWelkom op de website van de Taizé vieringen in ‘s-Hertogenbosch. De organisatie van de Taizé vieringen in ‘s-Hertogenbosch is een oecumenisch initiatief.

In de vieringen hopen wij met elkaar inspirerende momenten van ontmoeting met de ander en de Ander te beleven. Kenmerkend voor Taizé vieringen zijn het zingen van meditatieve liederen en stilte. De liederen zijn kort, gemakkelijk aan te leren en worden vaak herhaald. De liederen worden  in verschillende talen gezongen en muzikaal begeleid door onder andere piano, viool en fluit.

De eerstvolgende viering  is  in de Sint Catrien, Kruisbroedershof 4 in s’-Hertogenbosch. In verband met het coronavirus zijn er voorlopig geen vieringen gepland. Op deze website zal de datum te lezen zijn wanneer dit weer verantwoord is.

Voel je welkom om deel te nemen aan deze inspirerende momenten van samenzijn. Na  afloop van een viering is er de mogelijkheid om anderen te ontmoeten en na te praten. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Ga dan naar de contactpagina.

Vrijwilligers Taizé vieringen ‘s-HertogenboschFoto 23